Reserveren


Onze voormalige boerenschuur die voorheen plaatsbood aan +/- 200 vleesvarkens, is nu verbouwd tot een Bed and Breakfast. Bed and Breakfast "De Pepper", dat nu plaats bied aan 14 gasten.

 

Op de begane grond beschikken we over 4 slaapkamers, waarvan er twee als zit/slaapkamers zijn ingericht. Deze kamers zijn ruim en van alle gemakken voorzien, denk daarbij aan een keukenblok met 4 - pits gaskookplaat, afzuigkap, 4 keukenkastjes en een koelkast. Er is een TV, Draadloos internet en er staat een tafel met daarbij 4 stoelen. Ook is er een ruime kledingkast met spiegel aanwezig. Ook staan er uiteraard op elke kamer comfortabele boxsprings die naar wens van of tegen elkaar geschoven kunnen worden. Op één van onze zes kamers beschikken we over een tweepersoons ledikant met elektrisch verstelbare bodems, dat alles op comfort hoogte.

De wat kleinere kamers op de begane grond zijn ingericht met 2 x 1 persoons boxsprings, een wasbak, kledingkast en spiegel. Ook is er in deze kamer een televisie aanwezig. U heeft als u een van deze kamers boekt de mogelijkheid om in onze ontbijtkamer te koken en te eten.

Verder bevinden zich op de begane grond ruime en comfortabele sanitaire voorzieningen zoals douche en toilet. Op de bovenverdieping van onze bed and breakfast bevinden zich twee ruime zit/slaapkamers die beschikken over eigen sanitair. De kamers zijn ruim opgezet, zo is er een kitchennette aanwezig en staat er een tafel met stoelen. Natuurlijk is er ook een televisie aanwezig.

 

Een extra bed kan worden geplaatst in kamer 1, 4, 5 en 6. Een extra bed kost € 30,- per nacht.

Deze prijzen zijn inclusief:

  • ontbijt
  • toeristenbelasting
  • bed- linnen
  • handdoeken

In onze Bed and Breakfast zijn roken en huisdieren NIET toegestaan.