Zakelijke gasten


Zakelijk slapen en vergaderen in de natuur
Zoekt u als vertegenwoordiger of ondernemer een betaalbare en rustige slaapplaats in Twente? Waar u eventueel ook welkom bent met een coachingsgroepje of voor een ontspannen overleg in de natuur? Ontdek dan De Pepper in Haaksbergen; midden op het platteland en toch op slechts enkele minuten rijden van de A35 en N18.

Volop zakelijk gemak

  • overal wifi
  • tafel voor uw laptop op de meeste kamers
  • woonkamer met groot beeldscherm voor presentaties, coaching en brainstorms

Door de week veel zakelijke gasten
Boekt u hier een kamer door de week? Grote kans dat u dan ook andere zakenmensen ontmoet. Want in de ontbijtruimte komen de gasten meestal bij elkaar; door de week zijn dit vooral mensen uit het bedrijfsleven. Ze volgen een cursus in de buurt, bezoeken een klant of hebben hier een bedrijf en wonen verderop in het land. Zelfs talloze internationale gasten slapen bij ons als ze zakenrelaties in Twente bezoeken. U bevindt u dus in goed gezelschap.

Onderneem ’t in de natuur
Vanwege het grote tv-scherm in de woonkamer én onze landelijke ligging ontstaat hier ook de rust voor verrassende zakenmomenten. Met een vergadering tussen groen, een coachingssessie in de natuur of een brainstorm buiten de gebaande paden. En praat ’s avonds bijvoorbeeld na bij het knapperend hout in de vuurkorven. Als u alle kamers 2 nachten (of meer) bij ons boekt, hebt u de woonkamer/spreekruimte vrij tot uw beschikking.

Meer weten? Reserveren?
Wilt u een betaalbare slaapplaats? Boek dan kamer ’t Laantje of De Weare. Slapen combineren met werken? Kies dan uit de zit/slaapkamers De Delle en t Veeld. Meer privacy en ruimte? Reserveer de kamers ’n Eek of ’t  Zwaluw’n nus. Voor een arrangement met gebruik van de woonkamer, belt of mailt u naar 074-3676290 of info@depepper.eu.